spot_img
AcasăActualitate112INCONȘTIENȚĂ PE ȘOSELE - 73 de vitezomani și 5 șoferi prinși băuți...

INCONȘTIENȚĂ PE ȘOSELE – 73 de vitezomani și 5 șoferi prinși băuți la volan în doar două zile, în Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 6-7 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier au organizat o acțiune în pentru combaterea vitezei excesive sau neadaptată la condițiile de drum prin depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.N. 1 C Baia Mare-Ilba și Baia Mare-Satulung, precum și pe D.N. 18 Moisei – Petrova.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 150 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 112 sancțiuni contravenționale, din care 73 pentru depășirea vitezei legale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 68.700 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 13 permise de conducere, toate pentru depășirea vitezei legale.

INFRACȚIUNI rutiere descoperite de polițiști

În week-end-ul în care tocmai s-a încheiat, polițiștii maramureșeni cu atribuții rutiere au depistat pe drumurile publice din județ opt bărbați care au condus comițând infracțiuni rutiere.

În fapt, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule având o alcoolemie între 0,45 și 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar trei bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, au fost identificați la volanul autoturismelor chiar dacă aceștia nu au acest drept deoarece nu dețin permis de conducere.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA