AcasăActualitate112INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! O tânără mamă din Maramureș a ieșit la plimbare cu...

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! O tânără mamă din Maramureș a ieșit la plimbare cu bolidul, cu copilașul de 9 luni în brațe la volan, apoi s-a mândrit pe rețelele de socializare. Poliția a sesizat Protecția Copilului:

spot_img

DISTRIBUIȚI

De inconștiență maximă a dat dovadă o șoferiță din Borșa ieri, 24 februarie, după ce și-a pus bebelușul în pericol. Tânăra mămică în vârstă de 25 de ani a fost filmată, cel mai probabil de către soț, în timp ce își conducea bolidul marca Porche pe o stradă publică, cu bebelușul în vârstă de numai 9 luni în brațe.

Pentru a se mândri cu fapta, aceasta a publicat imaginile video la secțiunea Story a paginii sale de pe rețeaua de socializare Facebook. Polițiștii au vizionat imaginile și s-au autosesizat. Șoferița a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 825 de lei. De asemenea, polițiștii au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în acest caz.

Ce spune Poliția

Ieri, 24 februarie, polițiștii din Borșa s-au sesizat în urma apariției în mediul on line, a unui clip video în care apare o conducătoare auto care conduce un autoturism, cu un bebeluș în brațe.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borșa. Aceasta nu a avut fixată centura de siguranță și și-a transportat fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului, fără a fi fixat și prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei. În cauză, urmează sa fie sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru efectuarea de verificări„, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

S-a enervat după ce a apărut la știri

Pentru că nu e suficient să fii inconștient, trebuie să și semnalizezi, șoferița s-a “activat” imediat ce imaginile cu ea din autoturism au fost publicate de jurnalistul Vasile Dale. Printre altele, l-a amenințat pe acesta cu judecata pe motiv că ar fi publicat acele imagini, postate chiar de către ea pe rețelele de socializare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA