spot_img
AcasăNews AlertINCONȘTIENȚĂ ÎN BAIA MARE - Mulți dintre băimăreni continuă să treacă podul...

INCONȘTIENȚĂ ÎN BAIA MARE – Mulți dintre băimăreni continuă să treacă podul pietonal de la Kaufland, deși e în pericol să se prăbușească

DISTRIBUIȚI

INCONȘTIENȚĂ   A trecut aproximativ un an de când podul pietonal de pese râul Săsar, de la Kaufland-ul din zona Spitalului Județean este închis circulației. Podul a fost închis anul trecut, la începutul lunii iunie, datorită unor reparații fără de care podul este în pericol să se prăbușească.

Mulți dintre tinerii băimăreni, pentru care vârsta ar putea fi o scuză a inconștienței, sar de un an de zile gardul montat de autoritățile locale și trec fără nici o grijă podul pietonal. Problema apare când până și oamenii trecuți de vârsta tinereții încalcă orice regulă de siguranță și se chinuie, practic, să se pună în pericol, în loc să meargă câțiva metri în aval și să treacă podul de peste Săsar de pe bulevardul Republicii.

O filmare care dacă nu ar fi tristă ar fi chiar amuzantă a apărut în spațiul public zilele acestea. Imaginile au fost surprinse de către un cetățean aflat în fața supermarket-ului și o au ca și protagonistă pe o femeie de aproximativ 50 de ani care sare efectiv gardul de protecție pentru a ajunge în parcarea magazinului după ce, în prealabil, a trecut podul cu pericol de prăbușire.

Reamintim cetățenilor că, până în momentul în care reparațiile necesare vor fi efectuate asupra podului, acesta reprezintă un pericol, existând riscul ca în urice moment să se prăbușească.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA