AcasăEvenimentINCONȘTIENȚĂ - A evitat impactul cu un autoturism care a intrat în...

INCONȘTIENȚĂ – A evitat impactul cu un autoturism care a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului (VIDEO CAMERA BORD)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pe pagina proprie de socializare un barbat din Baia Sprie a postat o inregistrare video realizata de camera de bord a autoturismului. Acesta circula pe bulevardul Independentei din Baia Mare. Oprise la semaforul de la intersectia cu bd Republicii. A semnalizat stanga pentru a merge inspre Palatul de Justitie.

Cand semaforul a indicat culoarea verde coloana de masini s-a pus in miscare. Alexandru Marc din Baia Sprie a virat stanga numai ca din sens opus un autoturism inmatriculat in judetul Satu Mare (SM-14-PCV) a intrat in intersectia desi semaforul avea culoarea rosie. El circula dinspre bd Decebal inspre Bd. Unirii. Impactul dintre cele doua masini a fost evitat in ultima secunda. Prezenta de spirit a soferului din Baia Sprie a facut ca acesta sa fie evitat. Totul a fost inregistrat de camera video de pe autoturism. Mai mult, pe aceleasi imagini se vedem cum un alt autoturism patrunde in intersectie din aceeasi directie cu satmareanul si vireaza dreapta. Asta in conditiile in care semaforul era pe culoarea rosie. De mentionat este faptul ca in intersectia respectiva in momentul in care semaforul este pe culoarea verde, soferii pot merge inainte, la dreapta sau la stanga.
Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa: contact@2.actualmm.ro.  Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA