spot_img
AcasăEvenimentIncidente pe pârtiile din Maramureş: O tanara din Gherla s-a taiat la...

Incidente pe pârtiile din Maramureş: O tanara din Gherla s-a taiat la picior pe partia de schi

DISTRIBUIȚI

Posturile de Jandarmi Montan Cavnic şi Şuior Mogoşa în colaborare cu Membri ai Serviciului Salvamont Maramureş au intervenit pe pârtiile Roata şi Şuior pentru salvarea unor persoane accidentate.

CAVNIC

Jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic au fost sesizaţi telefonic în jurul orei 12.30 că pe pârtia Roata, la o altitudine de aproximativ 1000 m, un bărbat era căzut şi prezenta o lovitură în partea stângă a capului în zona tâmplei şi obrazului.   Persoanei în cauză, Iulian S. de 53 ani domiciliat în Satu Mare, i-a fost acordat primul ajutor şi a fost transportat  la baza pârtiei de unde a fost preluat de către o ambulanţă.

O tanara din Gherla s-a taiat la picior la schi

Patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic s-a deplasat în jurul orei 17.00, pe pârtia Roata 2 unde, la o altitudine de aproximativ 1050 m, o persoană de sex feminin era căzută pe pârtie şi prezenta o tăietură la piciorul stâng. Eszterei R. de 18 ani domiciliată în localitatea Gherla,  i-a fost acordat primul ajutor şi a fost transportată  cu akia la baza pârtiei de unde a fost preluată de către o ambulanţă.

SUIOR

Jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior Mogoşa au intervenit în jurul orei 14.00 pe pârtia Şuior 2, unde un copil căzut acuza dureri la piciorul stâng. S-a asigurat zona iar împreună cu un echipaj Salvamont ajuns la locul accidentului i-a fost acordat primul ajutor. Ş. R. de 11 ani domiciliată în localitatea Baia Mare a fost coborâtă cu akia la baza pârtiei şi transportată la spital.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA