AcasăEvenimentSportINCIDENTE LA BUDAPESTA - Sute de huligani maghiari au fost arestați, înainte...

INCIDENTE LA BUDAPESTA – Sute de huligani maghiari au fost arestați, înainte de meciul cu România!

DISTRIBUIȚI

Un grup de huligani maghiari a provocat distrugeri în noaptea de joi spre vineri, în zonele pieţelor Deak şi Erzsebet din centrul Budapestei, înaintea meciului dintre selecţionatele de fotbal ale Ungariei şi României, din preliminariile EURO 2016.

Hotelul în care era cazată echipa naţională de fotbal a României a fost luat cu asalt de ultraşii unguri. Forţele de ordine au intervenit şi au avut probleme serioase în tentativa de a dispersa mulţimea.

„300 de suporteri maghiari au vrut să între peste jucători. Au fost opriţi la câteva sute de metri de Poliţie. Cam 100 de poliţişti au intervenit, dar nu au făcut faţă. Au venit apoi foarte mulţi poliţişti şi i-au arestat pe toţi. Sute de ultraşi au fost duşi la secţie. Strada e plină de poliţie. Lângă hotelul Sofitel, unde e Generaţia ’84, dar şi Viktor Orban şi toţi delegaţii guvernului maghiar, care discută despre problema imigranţilor, stau cordoane întregi de poliţişti”, scrie sport.ro.

Agenţia ungară de presă MTI precizează că la faţa locului a fost deplasat un număr mare de poliţişti, pentru restabilirea ordinii. Au fost arestați 16 fani maghiari.

Agresorii, despre care MTI scrie că ar fi fost un grup de skinheads îmbrăcaţi în negru, au deteriorat mai multe vehicule ale poliţiei, cărora le-au spart parbrizele şi le-au tăiat cauciucurile. Huliganii au luat scaune din barurile aflate în apropiere şi le-au utilizat pentru lovirea vehiculelor forţelor de ordine.

Poliţia a efectuat mai multe arestări în zona respectivă, precum şi în jurul pieţei Liszt Ferenc. Conform MTI, incidente similare între suporterii rivali au avut loc şi în parcul central din capitala ungară.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA