AcasăActualitate112INCIDENT ÎN VASLUI – Polițist bătut crunt de un șofer beat în...

INCIDENT ÎN VASLUI – Polițist bătut crunt de un șofer beat în vârstă de 60 de ani

DISTRIBUIȚI

INCIDENT ÎN VASLUI  Un polițist a fost bătut de un șofer beat în Vaslui, care a făcut haos în trafic. După ce a lovit o mașină parcată, bărbatul n-a vrut nici în ruptul capului să sufle în etilotest. Dus la spital, individul s-a dezlănțuit și s-a năpustit asupra echipajului de Poliție, dar și asupra medicilor.

Teofil Iacomi, un polițist de la Biroul Rutier Bârlad, s-a ales cu o fractură de gambă și de antebraț, în urma unei misiuni ce părea aparent banală. Echipajul din care făcea parte a intervenit la un accident provocat de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, scrie vremeanoua.ro.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a intrat în plin într-o mașină parcată, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea. Deși mirosea puternic a alcool, bărbatul a refuzat să sufle în aparatul etilotest.

„Șoferul a fost imobilizat și condus la spitalul din Bârlad pentru recoltarea de probe biologice. A refuzat și acest lucru și, pe numele lui, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru refuz de recoltare de probe biologice”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui, pentru sursa citată, scrie Libertatea.ro.

Maricel Strat a fost dus de polițiști la Spitalul Municipal Bârlad pentru prelevarea de probe biologice. În fața medicilor, individul a refuzat din nou și a devenit extrem de violent. A sărit la bătaie atât la cadrele medicale, cât și la echipajul de Poliție.

În momentul în care a fost încătușat, bărbatul l-a lovit cu picioarele peste gleznă pe Teofil Iacomi care s-a dezechilibrat. După ce a căzut, polițistul s-a ales cu o fractură la antebraț și la gambă.

Șoferul agresiv s-a ales cu încă un dosar penal pentru ultraj, după ce polițistul lovit și colegul acestuia au depus o plângere împotriva acestuia. La recomandarea medicilor, Maricel Strat a fost internat în secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Bârlad.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA