AcasămodeleINCIDENT - Un tânăr beat s-a înjunghiat jucându-se cu un cuţit

INCIDENT – Un tânăr beat s-a înjunghiat jucându-se cu un cuţit

spot_img

DISTRIBUIȚI

INCIDENT În seara zilei de luni, 25 iulie, un bărbat a fost găsit înjunghiat în autogara din Bistrița. Se pare că este vorba despre un accident, bărbatul înjunghiindu-se singur, din neatenție.

INCIDENT Incidentul s-a produs în parcarea autogării din Bistrița. Un tânăr de 19 ani, băut bine, a ieșit dintr-un bar din apropiere, jucându-se cu un cuțit.

Din neatenție, cauzată cel mai probabil de aburii alcoolului, tânărul s-a înjunghiat singur, mai sus de șold. Din fericire, rănile cauzate nu au fost grave. Victima este din localitatea Monor. Acesta, se pare, ar fi purtat arma albă la el pentru protecție, întrucât în urmă cu ceva timp fusese amenințat de o persoană.

Tânărul a fost transportat la computer tomograf, iar mai apoi va ajunge, cel mai probabil, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„Pacient conștient, cooperant, sub influența alcoolului, prezintă o plagă înjunghiată, abdominală, la nivelul flancului abdominal stang. Este la serviciul de urgență pentru investigații, în vederea excluderii penetrării abdominale. Dacă se exclude penetrația, nu ridică probleme medicale deosebite”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, medicul de pe SMURD, Tiberiu Tudor.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA