Acasă Actualitate 112 INCIDENT TRAGIC - Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat...

INCIDENT TRAGIC – Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat în toaleta unui spital

DISTRIBUIȚI

INCIDENT TRAGIC Un tânăr de 17 ani s-a sinucis în toaleta salonului în care era internat, la Spitalul Judeţean Vaslui. Pacientul venise în secţia ORL de o săptămână, cu otită, scrie România TV.

INCIDENT TRAGIC Cei care l-au găsit au fost colegii de salon, care au alertat imediat medicul de gardă. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Din câte se pare familia acestuia nu se află la primul incident de acest fel. În urmă cu un an, mama tânărului si-a mai îngropat un fiu, care s-a sinucis tot prin spânzurare.

“Este vorba despre un pacient de 17 ani, internat cu otită purulentă, care a fost văzut si tratat de neurolog, de infecţionist.

Avea computer tomograful făcut. Joi seara, în jurul orei 22:00, pacientul a intrat la baie, colegii din salon au tot aşteptat să iasă de acolo.

După ce au văzut că nu iese, au intrat si l-au găsit spânzurat de calorifer cu şiretul de la pantalonii de pijama. A venit imediat medicul de gardă, care a început imediat să-i facă resuscitarea. A fost dus pe Terapie Intensivă. Acolo a început să aibă ritm cardiac. Ulterior, a avut valori tensionale mari. S-au instalat aritmii de toate categoriile şi la şase dimineaţa s-a constatat decesul. Nu avea în antecendetne afecţiuni psihice” a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA