AcasăActualitate112INCIDENT TERIFIANT – Copil de 2 ani scalpat de tren după ce...

INCIDENT TERIFIANT – Copil de 2 ani scalpat de tren după ce a fost lăsat să plece de acasă nesupravegheat

spot_img

DISTRIBUIȚI

INCIDENT TERIFIANT  Asearã în jurul orelor 19.45, în comuna Viisoara, Halta Dodesti, un copil de doi ani, a fost victima unui accident feroviar destul de grav. Baietelul se juca cu cãtelul familiei, au iesit afarã din curte nesupravegheati, desi prin fata casei trece calea feratã Bârlad – Vaslui. Cãtelul a fugit pe linia feratã chiar în timp ce trecea trenul.

Tata copilului a auzit un urlet si când a iesit afarã din curte a vãzut cãtelul mort, tãiat în douã de tren, iar micutul era lângã calea feratã, tipând si lovit la cap.

 A chemat imediat Ambulata la 112, iar spre Halta Dodesti a plecat imediat o Ambulantã de la Bârlad, cu medic.

INCIDENT TERIFIANT 2

„Am ajuns la copil, l-am gãsit stabil hemodinamic, constient. A suferit un Traumatism Cranio Cerebral cu plagã scalpatã hemicraniu drept. Practic are jumãtate de craniu scalpat. Dar este stabil hemodinamic si constient, sansele de supravietuire fiind mari”, a precizat medicul urgentist Dan Ungureanu, scrie Vremeanoua.ro.

Copilul  a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgentã din Vaslui. Din spusele primarului comunei Viisoara, Liviu Pârciu, baietelul este al familiei Vasile Corduneanu din satul Halta Dodesti, mama lui fiind plecatã în strãinãtate la muncã, iar tatãl este cel care are grijã de cei doi copii ramasi acasa, o fetita de 13 ani si baietelul accidentat, de numai doi ani.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA