spot_img
AcasăActualitate112INCIDENT SÂNGEROS - Poliţist, tată a doi copii, înjunghiat mortal într-o gară

INCIDENT SÂNGEROS – Poliţist, tată a doi copii, înjunghiat mortal într-o gară

DISTRIBUIȚI

INCIDENT SÂNGEROS Un poliţist în vârstă de 38 de ani a fost ucis în Gara Suceava, joi seară, fiind înjunghiat de către un tânăr de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

 

Politia Română a publicat, pe pagina de Facebook, o fotografie a poliţistului care a fost ucis, cu mesajul: “Eroii nu mor niciodată”.

Reprezentantul Poliţiei Suceava a declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc în jurul orei 21.00, când poliţistul, care lucra la Poliţia Transporturi Feroviare, patrula pe peronul Gării Burdujeni.

“La un moment dat, un tânăr a venit prin spatele poliţistului şi, fără a spune ceva sau a face vreun alt gest, l-a înjunghiat în gât.

Poliţistul a căzut, iar tânărul, în vârstă de 24 de ani, a continuat să îl lovească cu cuţitul, în zona toracelui”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava, precizând că între poliţist şi tânăr nu existase niciun conflict anterior.

Potrivit acestuia, la faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, însă poliţistul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Agresorul a fost imobilizat la scurt timp de la incident, în gară, de către o patrulă de poliţişti. El a fost dus la sediul Poliţiei Transporturi Feroviare din gară, unde este aşteptat un procuror pentru a-l audia, a adăugat sursa citată.

Monitorul de Suceava a publicat primele imagini cu ucigașul încătușat de polițiști.

Ucigașul se numește Ioan Beșa și e originar din satul Mironu, comuna suceveană Valea Moldovei. Potrivit presei locale, individul ar fi spus, în momentul arestării că urăște polițiștii și că ar fi fost închis în Spania.

Poliţistul care şi-a pierdut viaţa avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii.

Sursa info şi foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA