Acasăsinucidere maramuresINCIDENT NEOBIŞNUIT - 23 de răniți după ce un avion și-a golit...

INCIDENT NEOBIŞNUIT – 23 de răniți după ce un avion și-a golit dejecțiile de la WC peste un vas de croazieră

DISTRIBUIȚI

INCIDENT NEOBIŞNUIT Pasagerii unui vas de croazieră ce naviga pe lângă Hawaii au avut parte de un eveniment extrem de neplăcut. În timp ce vasul pătrundea spre apele de lângă insulă, călătorii s-au trezit cu excremente umane înghețate peste ei.

INCIDENT NEOBIŞNUIT Un avion Boeing 777, aparținând companiei taiwaneze EVA Air, a aruncat excrementele umane strânse în timpul călătoriei între Japonia și Hawaii, conform Ştiri pe surse.

Din nefericire, conținutul tancului de la toaletă a fost evacuat chiar când avionul trecea pe deasupra vasului de croazieră ”Lady of Pacific”. Cei care se aflau pe vapor s-au trezit cu ceva asemănător cu o bucăți de „gheață albastră”, scrie intriguedboredom.com.

Partea superioară a ambarcațiunii a fost acoperită de bucăți de excremente înghețate de culoare albastră. Sute de pasageri erau pe puntea superioară când s-au trezit ”atacați” din aer de bucățile căzute din avion.

„Bucăți mari de gheață au apărut de nicăieri și au început să cadă peste tot. S-a întâmplat atât de repede încât mulți oameni au fost răniți, fără să știe ce i-a lovit“, a spus un martor.

Cinci pasageri au fost răniți foarte grav, în timp ce alți 18 au suferit răni grave, dar medicii de pe vasul de croazieră au reușit să îi stabilizeze. Nava a fost direcționată spre Hawaii pentru a fi reparată și pentru ca cei răniți să primească cele mai bune îngrijiri medicale. Unele dintre ele au nevoie de cel puțin 7 zile de spitalizare.

North Pacific Cruise Lines, compania ce deține vasul de croazieră, a anunțat că va depune o plângere penală și va deschide un proces împotriva companiei aeriene.

Conform dreptului internațional, aruncarea deșeurilor de toaletă e ilegală. Dar, în ciuda legislației, multe companii aeriene asiatice își golesc tancurile toaletelor peste Oceanul Pacific.

 

În decembrie 2016, Tribunalul Național Verde, din India, a dat o amendă unei companii aeriene ce a vidanjat în aer rezervoarele de la WC-uri, după ce un cartier al orașului New Delhi a fost lovit, în mod repetat, de ”gheața albastră”.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA