AcasăEvenimentINCIDENT LA CĂMARA - (VIDEO) O autoutilitară a rupt bariera, circulația feroviară...

INCIDENT LA CĂMARA – (VIDEO) O autoutilitară a rupt bariera, circulația feroviară și rutieră fiind întreruptă

DISTRIBUIȚI

Un incident grav s-a petrecut în dimineața zilei de 15 aprilie a.c. la pasajul de trecere a căii ferate de la Cămara din municipiul Sighetu Marmației. O autoutilitară, ce se deplasa înspre Sighet, a lovit bariera cu bena în timp ce aceasta era în curs de închidere.

În urma incidentului bariera a fost ruptă iar circulația rutieră și feroviară a fost întreruptă. La fața locului au sosit de urgență trei echipaje de Poliție pentru a menține siguranța traficului. Trenul Regio 4650 Sighet – Vișeu de Jos a rămas blocat în stația Cămara pentru mai mult de 30 de minute.

Un echipaj mixt format din lucrători CFR și polițiști au asigurat trecerea trenului în zona pasajului cu bariere mobile, iar după trecerea trenului au asigurat fluidizarea traficului rutier.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili cui aparține vina pentru incidentul creat: cantonierul, care nu ar fi fost atent la închiderea barierelor, sau șoferul autoutilitarei care ar fi forțat intrarea în pasaj, deși barierele erau în curs de închidere. (sighet247.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA