AcasăActualitate112INCIDENT ÎN TIMIȘOARA - Un copil de 11 ani este în comă...

INCIDENT ÎN TIMIȘOARA – Un copil de 11 ani este în comă după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia

DISTRIBUIȚI

INCIDENT ÎN TIMIȘOARA Un copil a căzut de la etaj, după ce a fost lăsat nesupravegheat de părinți. În urma impactului violent cu solul, băiatul de 11 ani a intrat în comă și a fost transportat de urgență la spitalul din Timșoara, unde medicii fac eforturi să-i salveze viața. Incidentul șocant a avut loc în apropierea Pieței Bălcescu din Timișoara. Lăsat singur acasă, băiatul se pregătea să plece la școală.


Într-un moment de neatenție, copilul a căzut de la etajul patru al blocului în care locuiește. Un trecător l-a văzut căzând pe caldarâm.

„Un om, aflat pe stradă, într-o stație de tramvai l-a observat și a sunat imediat serviciile de urgență la numărul 112. Copilul se afla singur acasă, părinții fiind plecați la serviciu.”, a declarat pentru Opiniatimisoarei Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.
Copilul a fost grav rănit și a fost transportat de urgență la spitalul de copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. „Copilul este în comă, în stare extrem de gravă, cu sânge în torace, pentru care este și operat în acest moment, lovit la cap”, a declarat medicul Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt la Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, pentru Mediafax.

Polițiștii încearcă să afle în ce conditii s-a petrecut accidentul.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA