AcasăActualitate112INCIDENT ÎN PREAJMA UNEI ŞCOLI DIN CLUJ - Un presupus pedofil s-ar...

INCIDENT ÎN PREAJMA UNEI ŞCOLI DIN CLUJ – Un presupus pedofil s-ar fi dezbrăcat în faţa a două eleve

DISTRIBUIȚI

INCIDENT ÎN PREAJMA UNEI ŞCOLI DIN CLUJ  Vigilenţa învăţătoarelor a scăpat două eleve din Cluj-Napoca din mâinile unui presupus pedofil. Bărbatul le-ar fi pândit pe fete la şcoală, s-ar fi dezbrăcat în faţa lor şi le-ar fi cerut să urce cu el în maşină.

Incidentul a avut loc în preajma şcolii Iuliu Haţieganu. O fetiţă ar fi fost abordata de un individ care ar fi invitat-o să urce la el în maşină. Copila şi-a anunţat dascălii. A doua zi, însă, acelaşi bărbat ar fi încercat să abordeze o altă elevă. Două învăţătoare au reacţionat.

Gheorghe Berar, directorul Şcolii Iuliu Haţieganu: „Pe la ora 9.30, 10.00, doua dintre ele au gasit un domn care corespundea descrierii fetitei. Masina inchisa la culoare, cum arata si l-au abordat.

Cand a vazut ca doamnele filmeaza numarul de inmatriculare si infatisarea, a demarat in tromba, destul de nelinistit, tremurand”.

Învăţătoarele au făcut şi un apel public pe Facebook, menit să alerteze părinţii.

„Joi și vineri dimineaţă, un individ parcat într-o mașină pe trotuarul de lângă școală a abordat doua fetițe. Şi-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor sa-l însoțească. Azi am reuşit să îl identificăm.

L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Am anunțat Poliția, care a spus că va pune maşina sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor”, au anunţat cele două învăţătoare.

Bărbatul a fost indentificat la scurt timp.

Faptul ca invatatoarele au filmat numarul de inmatriculare si au dat politiei semnalmentele barbatului care le-a abordat pe cele doua eleve a facut ca individul sa se prezinte astazi la audieri.

În timpul interogatoriului, principalul suspect, un bărbat de 36 de ani, a recunoscut că s-a aflat în zona incidentului. A negat însă toate acuzaţiile. Poliţiştii au deschis însă un dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor.

sursa info Observator

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA