AcasăNews AlertVIDEO - UPDATE - INCIDENT GRAV: O fetiţă de numai 8 ani...

VIDEO – UPDATE – INCIDENT GRAV: O fetiţă de numai 8 ani a ajuns la spital dupa ce poarta de la curtea casei a căzut peste ea

DISTRIBUIȚI


Nimeni nu-si poate explica cum poarta grea de metal a putut sa se desprinda si sa cada peste micuta de numai 8 ani, care vroia sa plece la şcoală. Incidentul s-a petrecut in aceasta dimineata in orasul Baia Sprie, iar din primele informatii se pare ca fetita se afla in asistenta sociala si se numeste Mădălina. Imediat la fata locului au ajus de urgenta un echipaj al Ambulanţei, care a preluat-o de urgenta pe micuta si au transportat-o la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare pentru investigatii medicale mai amanuntite. In acest moment la locul incidentului se afla si un echipaj al Politiei din Baia Sprie care a deschis deja o ancheta in acest caz.

ACTUALIZARE 1: „La ora 9 ale acestei dimineţi am primit o sesizare prin 112 despre faptul că în Baia Sprie pe o fetiţă a căzut o moartă metalică. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că fetiţa vroaia să meargă la şcoală, când a tras poarta metalică ce era pe rulmenţi a căzut peste ea. Fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru tratament. Fetiţa se afla în plasament la o familie din Baia Sprie. Cercetările continuă” a declarat comisarul şef Ioan Orzac, şeful Poliţiei oraşului Baia Sprie.

ACTUALIZARE 2: „Din informaţiile pe care le deţin până acum a reieşit că dimineaţă când copilul trebuia dus la grădiniţă s-a produs incidentul. Copilul a ieşit mai repede din casă decât asistentul maternal iar poarta s-a desprins şi a lovit-o un pic pe fetiţă. Am discutat la spital şi am înţeles că are mâna fracturată şi este în afara oricărui pericol. Noi am demarat o anchetă să vedem cauzele care au dus la acest incident. În urma acesteia vor lua măsuri. Dacă se va constata că este vorba de neglijenţă din partea asistentului maternal îl vom sancţiona, nu vreau să mă pronunţ până în momentul în care avem rezultatul anchetei” a declarat Nicolae Boitor, directorul DGASPC Maramureş.

ACTUALIZARE 3: „Fetiţa a ajuns la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Nostru cu o plagă la nivelul regiunii parietale şi o fractură la mâna stângă. I s-a efectuat sutura plăgii iar fractura i s-a imobilizat în unitatea de chirurgie pediatrică. Starea generală a fetiţei este foarte bună” a declarat dr. Radu Dragoş, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA