AcasămodeleINCIDENT FEROVIAR LA DEJ – Trenul Iași-Timișoara a deraiat. Cei aproape 200...

INCIDENT FEROVIAR LA DEJ – Trenul Iași-Timișoara a deraiat. Cei aproape 200 de călători au tras o spaimă zdravănă

spot_img

DISTRIBUIȚI

INCIDENT FEROVIAR LA DEJ  Trenul Inter Regio 1765 Iasi – Timisoara a deraiat duminica seara imediat dupa ce  a parasit Statia CFR Dej Calatori. La aproximativ 500 de metri dupa Gara din Dej, cei aproape 200 de calatori au simtit mai multe zdruncinaturi puternice si au vazut cum vagoanele se inclina.

Din fericire, garnitura nu s-a rasturnat, dar cateva vagoane au ramas inclinate la 45 de grade, calatorilor fiindu-le extrem de greu sa coboare din acestea. Oamenii s-au deplasat pe jos cu bagajele in spate pana in gara din Dej, de unde, dupa aproximativ o ora, li s-a pus la dispozitie un alt tren care sa ii transporte pana la Cluj-Napoca. Abia de acolo urmeaza sa se formeze o noua garnitura care sa ii duca la destinatie. Multi dintre ei s-au aratat nemultumiti de faptul ca vagoanele puse la dispozitie pana la Cluj-Napoca sunt prea putine si vor fi nevoiti sa stea inghesuiti, dar conducerea Garii din Dej le-a explicat ca le vor fi puse la dispozitie atatea vagoane cate sunt necesare.

Deocamdata nu se cunosc cauzele care au dus la deraierea vagoanelor si a locomotivei, dar atat mecanicul cat si conductorii cred ca sinele s-au departat dupa ce s-ar fi desprins de traverse. Oricum, acesta nu ar fi primul incident produs in apropierea garii din Dej din acest motiv. In urma cu aproape doi ani, un tren marfar a deraiat in acelasi mod.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA