spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ INCIDENT BAIA MARE (VIDEO EXCLUSIV) - Vânzătoare LOVITĂ de o...

ACTUALIZARE 2/ INCIDENT BAIA MARE (VIDEO EXCLUSIV) – Vânzătoare LOVITĂ de o femeie după ce i-a cerut să își pună masca pe față în magazin

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caz absolut incredibil petrecut astăzi, 20 iulie, într-un magazin alimentar din zona Pieței Revoluției (platou) din municipiul Baia Mare. O vânzătoare a fost pur și simplu umilită de către o femeie, printr-un gest inexplicabil. ActualMM vă prezintă în exclusivitate detaliile incidentului, dar și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din societatea comercială.

Totul s-ar fi întâmplat după ce o femeie a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecție pe față, conform legii. Mai mult, după cum se poate observa în imaginile surprinse de camere, aceasta ținea masca de protecție… în mână. Una dintre vânzătoarele aflate în magazin i-a cerut de mai multe ori femeii să respecte măsurile de protecție și să își pună masca pe față. Pentru că aceasta a refuzat, angajata magazinului a decis să nu o mai servească și i-a întins facturile. În următoarea secundă, agresoarea a pleznit-o cu putere pe vânzătoare, după care a ieșit în grabă din magazin înainte de sosirea echipei de intervenție a firmei de pază.

Conform informațiilor noastre, se pare că angajata magazinului ar fi vrut să depună plângere pentru lovitura încasată, însă polițiștii i-ar fi transmis că pentru a depune plângere e nevoie de un certificat medico-legal. Așteptăm un punct de vedere din partea IPJ Maramureș cu privire la acest caz.

Din păcate, cazurile de violență fizică ori verbală au devenit din ce în ce mai dese prin magazinele și supermarket-urile din țară, majoritatea fiind provocate de către persone care nu sunt de acord să respecte măsurile de protecție.

ACTUALIZARE:

În urma discuției cu proprietarul magazinului, acesta ne-a povestit că a discutat cu vânzătoarea, aceasta fiind decisă să depună plângere împotriva agresoarei.

De asemenea, potrivit surselor oficiale din cadrul IPJ Maramureș, cele două echipaje de polițiști ajunși la fața locului nu i-ar fi spus femeii că nu poate să depună plângere fără certificatul medico-legal, ci doar că are dreptul de a face și acest demers. Astfel, la mijloc ar fi vorba doar despre o neînțelegere.

În urma articolului nostru, polițiștii s-au autosesizat și o caută acum pe agresoare.

Polițiștii s-au sesizat cu privire la imaginile apărute în articolul dvs. Se efectuează verificări urmând a se lua măsurile legale care se impun”, ne-a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2:

Agresoare a fost identificată de către polițiști. Este vorba despre o tânără domiciliată în Baia Mare. În urma imaginilor publicate de către ActualMM, aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 500 de lei, pentru că a intrat în magazin fără să poarte mască. Practic, a fost sancționată cu cea mai mică sumă prevăzută, legea precizând că pentru o asemenea faptă se pot aplica amenzi contravenționale cuprinse între 500 și 2.500 de lei.

În urma apariției în mediul on line a unor imagini video cand o vânzătoare este agresată de către o femeie polițiștii au identificat agresoarea ca fiind o femeie din Baia Mare. Aceasta a fost sancționată contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în contextul stării de alertă„, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dacă vânzătoarea magazinului va depune plângere împotriva femeii, aceasta riscă să fie cercetată pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Vă avertizăm, urmează imagini video șocante:

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA