AcasăActualitateÎNCEPUT DE CARIERĂ – 11 absolvenți au unităților de învățământ din cadrul...

ÎNCEPUT DE CARIERĂ – 11 absolvenți au unităților de învățământ din cadrul MAI și-au început activitatea la IPJ Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎNCEPUT DE CARIERĂ  Unsprezece absolvenţi ai unităţilor de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi-au început ieri activitatea la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Ieri, 31 iulie, a fost prima zi din cariera de poliţist în cazul a cinci ofiţeri care au absolvit cursurile Academiei de poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi şase agenţi de poliţie care au absolvit Şcolile de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca şi „Vasile Lascăr” Câmpina.

Tinerii poliţişti au participat la ceremonia organizată pentru primirea lor de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş. Ei au fost primiţi cu ospitalitate de şeful inspectoratului, chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş, care  i-a felicitat şi le-a făcut tinerilor poliţişti o scurtă prezentare a profesiei de poliţist, a frumuseţii şi riscului acesteia, exprimându-şi încrederea că, prin profesionalism, ambiţie şi integritate, vor obţine performanţa la care aspiră.

Absolvenţii îşi vor desfăşura activitatea la Serviciul Ordine Publică, Serviciul Criminalistic, Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Compartimentul Juridic, Poliţia Municipiului Baia Mare şi la posturile de poliţie Repedea, Bistra, Coltău, Rona de Sus şi Poienile de sub Munte.

 

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA