AcasăEvenimentÎNCEPUT DE CARIERĂ – IPJ Maramureș are de astăzi trei noi agenți...

ÎNCEPUT DE CARIERĂ – IPJ Maramureș are de astăzi trei noi agenți de poliție. Unul dintre ei este șef de promoție

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎNCEPUT DE CARIERĂ  Entuziasm, emoţii, un nou început. Azi, 30 iulie, a fost prima zi din cariera de poliţist a agenţilor de poliţie care au absolvit cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca. Poliţiştii maramureşeni i-au primit în rândurile lor pe trei absolvenţi ai acestei instituţii de învăţământ.

Ca o consecinţă firească a pregătirii temeinice, a seriozităţii şi ambiţiei, maramureşeanul Ţiplea Gheorghe Dorel a absolvit cursurile cu cea mai mare medie, devenind astfel şeful promoţiei. Acesta este pregătit să continue drumul performanţei în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare. Agenţii de poliţie Mureşan Mihai Grigore şi Şuşca Ionuţ Andrei vor face parte din echipa luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.

Cu încredere dar şi cu dorinţa de a pune în practică cunoştinţele acumulate, tinerii poliţişti au participat la ceremonia organizată pentru primirea lor de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Exprimându-şi încrederea că prin integritate, promptitudine şi fermitate vor obţine performanţa la care aspiră, conducerea inspectoratului le-a urat mult succes şi i-a asigurat de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-şi îndeplini atribuţiile ce le revin.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA