spot_img
AcasăActualitateÎNCEPE VACCINAREA - 120 de cadre medicale din Maramureș se vor imuniza...

ÎNCEPE VACCINAREA – 120 de cadre medicale din Maramureș se vor imuniza azi împotriva COVID-19

DISTRIBUIȚI

În această dimineață, 27 decembrie, ajung în Maramureș primele 213 doze de vaccin anticovid. Conform CJSU (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență) Maramureș, tot azi, începând cu ora 10:00, la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr.Constantin Opriș” din Baia Mare vor fi imunizate 120 de cadre medicale, acesta fiind numărul maxim de persoane care pot fi vaccinate în centru în 12 de ore.

Primele cadre medicale vaccinate vor fi cele de la Spitalul Suport (TBC) din Baia Mare, iar acestea vor fi alese prin tragere la sorți. Campania de vaccinare va fi continuată mâine, urmând să se imunizeze încă 93 de cadre medicale.

În prezent, în Maramureș au fost stabilite 16 locații pentru a fi folosite drept centre de vaccinare, în următoarele localități: Baia Mare, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Borșa, Șomcuta Mare, Târgu Lăpuș, Vișeu de Sus, Ulmeni, comunele Moisei și Poienile de sub Munte. Acestea își vor începe activitatea în funcție de etapele prevăzute în campania de vaccinare.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA