Acasă Eveniment Sport ÎNCEPE SEZONUL HANDBALISTIC - Handbalul băimărean e pregătit să ofere suporterilor săi...

ÎNCEPE SEZONUL HANDBALISTIC – Handbalul băimărean e pregătit să ofere suporterilor săi un sezon de excepţie

DISTRIBUIȚI

ÎNCEPE SEZONUL HANDBALISTIC După un an de “exil” Minaur se întoarce acolo unde îi este locul. Rezultatele din pregătiri şi jocul entuziasmant ne îndreptăţesc să avem certitudinea că în această ediţie a Ligii Zimbrilor vom avea parte de meciuri spectaculoase, de reprezentaţii handbalistice de înaltă calitate şi de victorii entuziasmante ale băieţilor.

Prezentă şi în Divizia A, cu o garnitură de jucători peste media generală a ligii secunde, Minaur promite spectacol şi cu echipa a doua.

Jucători tineri, cu mare potenţial, ambiţionaţi de perspectiva promovării la prima echipă, sunt gata să facă legea între candidatele la promovare.

Aflată în al doilea an de existenţă şi totuşi cu experienţă concludentă acumulată atât în campionat cât şi în meciurile de pregătire, echipa feminină a CS Minaur se prezintă la startul Diviziei A cu un lot mult îmbunătăţit şi cu obiectivul asumat de a promova în prima ligă.

O ploaie de goluri şi victorii după victorii vor fi ingredientele de bază ale spectacolului handbalistic feminin din Sala Sporturilor “Lascăr Pană” în sezonul 2017-2018.

Pentru iubitorii de handbal se prefigurează deci un sezon competiţional plin de suspans, emoţii şi reprezentaţii sportive de înalt nivel, într-un “cuvânt” handbal pe pâine.

Primul meci oficial pe teren propriu va avea loc în data de 3 semptembrie, când Minaur debutează în Liga Zimbrilor împotriva Potitehnicii Iaşi.

1 septembrie, termen limită pentru achiziţionarea abonamentelor

Din acest motiv suporterii care doresc să îşi achiziţioneze un abonament sunt rugaţi să o facă până cel târziu la data de 01 septembrie 2017 la sediul clubului (intrarea dinspre parcarea din spate a sălii sporturilor, între orele 8.00 – 16.00). Preţul abonamentului este de 150 lei.

Pentru pensionari şi persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani preţul este de 100 lei. Persoanele cu dizabilităţi şi copii sub 14 ani au acces gratuit.

Abonamentul este valabil pentru toate jocurile de pe teren propriu ale celor trei echipe (campionat, cupă, amicale), adică un minim de aproximativ 42 de meciuri.

Accesul reprezentanţilor mass-media este gratuit în baza legitimaţiei de presă.
Au acces gratuit şi sportivii cluburilor de handbal din Baia Mare, dar numai în mod organizat, grupaţi şi însoţiţi de antrenorul echipei.

Pentru suporterii care nu au achiziţionat abonament biletele de acces vor costa 10 lei la meciurile din Liga Zimbrilor şi Cupa României (masculin) şi 5 lei pentru toate celelalte meciuri (mai puţin cele amicale, unde accesul va fi gratuit).

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline


TE-AR MAI PUTEA INTERESA

ACCIDENT MORTAL ÎN MARAMUREȘ – Un decedat și un rănit grav după ce s-au răsturnat cu mașina

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc ieri, 22 septembrie, pe raza cătunului Luhei, comuna Poienile de Sub Munte. Potrivit primelor informații,...

Parfum – recomandări și secrete de utilizare

Un parfum plăcut este o modalitate excelentă de a completa un look deosebit și elegant. Magazinele moderne de parfumerie oferă clienților o gamă largă...

“PLANUL LUI BOGDAN” – Cum s-a îmbogățit capitalistul liberal Ionel Bogdan din contracte cu Statul Român

În declarația de avere depusă în dosarul de candidat la alegerile parlamentare din toamna anului 2016 pe lista PNL pentru un mandat la Camera...

BULETINE BAIA MARE – A fost inaugurat noul sediu al evidenței populației, iar cetățenii se pot programa și online

De mai bine de 20 de ani, băimărenii erau nevoiți să se prezinte într-un sediu al “buletinelor” în condiții mizere și înghesuiți, așteptând la...

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile de pe Valea Izei

Candidații Coaliției pentru Maramureș pentru primăriile de pe Valea Izei au fost lansați în cursa pentru alegerile locale care vor avea loc duminică, 27...