Acasă Eveniment Sport ÎNCEPE SEZONUL HANDBALISTIC - Handbalul băimărean e pregătit să ofere suporterilor săi...

ÎNCEPE SEZONUL HANDBALISTIC – Handbalul băimărean e pregătit să ofere suporterilor săi un sezon de excepţie

DISTRIBUIȚI

ÎNCEPE SEZONUL HANDBALISTIC După un an de “exil” Minaur se întoarce acolo unde îi este locul. Rezultatele din pregătiri şi jocul entuziasmant ne îndreptăţesc să avem certitudinea că în această ediţie a Ligii Zimbrilor vom avea parte de meciuri spectaculoase, de reprezentaţii handbalistice de înaltă calitate şi de victorii entuziasmante ale băieţilor.

Prezentă şi în Divizia A, cu o garnitură de jucători peste media generală a ligii secunde, Minaur promite spectacol şi cu echipa a doua.

Jucători tineri, cu mare potenţial, ambiţionaţi de perspectiva promovării la prima echipă, sunt gata să facă legea între candidatele la promovare.

Aflată în al doilea an de existenţă şi totuşi cu experienţă concludentă acumulată atât în campionat cât şi în meciurile de pregătire, echipa feminină a CS Minaur se prezintă la startul Diviziei A cu un lot mult îmbunătăţit şi cu obiectivul asumat de a promova în prima ligă.

O ploaie de goluri şi victorii după victorii vor fi ingredientele de bază ale spectacolului handbalistic feminin din Sala Sporturilor “Lascăr Pană” în sezonul 2017-2018.

Pentru iubitorii de handbal se prefigurează deci un sezon competiţional plin de suspans, emoţii şi reprezentaţii sportive de înalt nivel, într-un “cuvânt” handbal pe pâine.

Primul meci oficial pe teren propriu va avea loc în data de 3 semptembrie, când Minaur debutează în Liga Zimbrilor împotriva Potitehnicii Iaşi.

1 septembrie, termen limită pentru achiziţionarea abonamentelor

Din acest motiv suporterii care doresc să îşi achiziţioneze un abonament sunt rugaţi să o facă până cel târziu la data de 01 septembrie 2017 la sediul clubului (intrarea dinspre parcarea din spate a sălii sporturilor, între orele 8.00 – 16.00). Preţul abonamentului este de 150 lei.

Pentru pensionari şi persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani preţul este de 100 lei. Persoanele cu dizabilităţi şi copii sub 14 ani au acces gratuit.

Abonamentul este valabil pentru toate jocurile de pe teren propriu ale celor trei echipe (campionat, cupă, amicale), adică un minim de aproximativ 42 de meciuri.

Accesul reprezentanţilor mass-media este gratuit în baza legitimaţiei de presă.
Au acces gratuit şi sportivii cluburilor de handbal din Baia Mare, dar numai în mod organizat, grupaţi şi însoţiţi de antrenorul echipei.

Pentru suporterii care nu au achiziţionat abonament biletele de acces vor costa 10 lei la meciurile din Liga Zimbrilor şi Cupa României (masculin) şi 5 lei pentru toate celelalte meciuri (mai puţin cele amicale, unde accesul va fi gratuit).

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

BAIA MARE: CLIPUL ZILEI – Șoferiță de dubă cu volan pe dreapta și numere de SM, la plimbare pe contrasens

Imagini surprinzătoare filmate în trafic azi, în zona Buclă din municipiul Baia Mare. O șoferiță ce conducea o autoutilitară cu volan pe dreapta și...

PNL își începe mandatul 2020 – 2024 la Consiliul Județean Maramureș printr-o ședință ilegală

Peneliștii maramureșeni se dovedesc a fi ”vrednici” urmași ai lui Mircea Man&co, pentru că prima ședință a noului Consiliu Județean Maramureș din mandatul 2020...

GALELE UFT 9 – Băimăreanul Rogoz Ionuț va lupta pentru centura de CAMPION, cu cei mai buni luptători din țară

Luptătorul de MMA și antrenorul băimărean Rogoz Ionuț și-a anunțat oficial participarea la următoarea ediție a celei mai urmărite gale de MMA din țară....

LACRIMI ȘI DURERE – Violonistul băimărean Fabian Ghișe a fost condus pe ultimul drum. Doliu în Ansamblul Folcloric Național Transilvania

Violonistul băimărean Fabian Ghișe, decedat zilele trecute în apartamentul în care locuia, a fost condus ieri pe ultimul drum de către familie, prieteni și...

EPISCOPIA A FĂCUT ANUNȚUL – Cum se va desfășura Luminația în cimitirele din Maramureș

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a annunțat, printr-un comunicat de presă, cum se va desfășura Luminația din acest an. Mai exact, Episcopia...