Acasă Actualitate 112 INCENDIU VIOLENT - Un atelier de tâmplărie din Dej s-a făcut scrum...

INCENDIU VIOLENT – Un atelier de tâmplărie din Dej s-a făcut scrum (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

INCENDIU VIOLENT Afacerea unei familii din Dej s-a făcut scrum în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce atelierul de tâmplărie pe care îl deţineau pe strada Nicolae Titulescu a fost distrus de un violent incendiu.

Flăcările care la început au mistuit acoperişul, iar mai apoi au cuprins întreg imobilul au putut fi văzute de la sute de metri distanţă, conform Dejeanul.

Incendiul a fost observat puţin după miezul nopţii, apoi s-a dat alarma la 112.

În scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere de la Detaşamentul de Pompieri din Dej.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau cu violenţă la nivelul acoperişului, dar şi în interior. Au trecut imediat la stingerea acestora, pentru acest lucru fiind nevoiţi să îndepărteze ţiglă cu ţiglă, astfel încât să nu mai rămână nicio scânteie, evitând reizbucnirea incendiului.

O echipă a firmei distribuitoare de curent a întrerupt alimentarea cu energie electrică a imobilului, pentru că intervenţia pompierilor să se poată desfăşura în siguranţă.

Focul a distrus peste 60 metri pătraţi din acoperiş şi bunurile aflate în interiorul atelierului. Urmează că pompierii să stabilească din ce cauza a izbucnit incendiul.

sursa INFO, FOTO şi VIDEO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA