AcasămodeleINCENDIU - O cabană a ars aproape în totalitate, proprietarul a ajuns...

INCENDIU – O cabană a ars aproape în totalitate, proprietarul a ajuns la spital

DISTRIBUIȚI

Două ore şi jumătate au avut de muncit pompierii de la ISU Bistriţa pentru a localiza şi a lichida un incendiu izbucnit în seara de 22 februarie la o cabană situată pe Valea Anieşului. Văzând distrugerile, proprietarul a făcut un atac de panică, fiind preluat de echipajul de prim ajutor SMURD şi transportat la Spitalul Orăşenesc din Năsăud.

Dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. a fost informat ieri seară despre izbucnirea unui incendiu la o cabană situată în Valea Anieşului.

Două echipaje de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Sîngeorz Băi, sprijinite de pompierii voluntari din SVSU Maieru, au acţionat timp de două ore şi jumătate pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Cabana afectată de incendiu a fost construită într-un regim de înăţime cu parter + mansardă, fiecare nivel având cu o suprafaţă de 50 mp.

Din păcate, cabana a fost distrusă şi avariată în proporţie de 70%.

Proprietarul a făcut un atac de panică şi a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc din Năsăud.

Incendiul a fost provocat de efectul termic la un mijloc de încălzire cu acumulare de clădură, supraîncălzit sau lăsat nesupravegheat – a precizat într-un comunicat purtătorul de cuvânt plt. maj. Marius Rus, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgenta “Bistrița” al județului Bistrița – Năsăud. (foto arhiva)

Sursa: bistriteanul.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA