AcasăEvenimentVIDEO - INCENDIU MARAMUREŞ - O casă din Cărbunar arde ca o...

VIDEO – INCENDIU MARAMUREŞ – O casă din Cărbunar arde ca o torţă. Echipajele de pompieri taie cu drujbele crengi pentru a ajunge la foc

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un incendiu violent a izbucnit in urmă cu puţin timp la o gospodărie din satul Cărbunar. Două echipaje de pompieri se indreapta spre locul unde a izbucnit focul.Din primele informaţii se pare că gospodăria este situată într-o zonă izolată a localităţii, în apropiere de pădure. Echipajele de pompieri nu pot ajunge cu autospecialele din cauza drumului impracticabil. O parte a pompierilor se îndreaptă pe jos spre gospodăria în flăcări. Ba mai mult, crengile copacilor agaţă în autospeciale iar pompierii sunt nevoiţi să le taie cu drujbele.

ACTUALIZARE 1: Pompierii au reuşit să ajungă la faţa locului cu autospecialele. În acest moment incendiul este localizat şi aproape stins. Primele indicii duc spre o cauză: coşul de fum neizolat termic corespunzător faţă de materialele combustibile. Flăcările au mistuit acoperişul gospodăriei şi o parte din bunurile din interior.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA