AcasăActualitate112INCENDIU LA UN ADĂPOST DE ANIMALE / ACTUALIZARE - Mai mulţi tigri...

INCENDIU LA UN ADĂPOST DE ANIMALE / ACTUALIZARE – Mai mulţi tigri și lei ai Circului Globus au murit

spot_img

DISTRIBUIȚI

INCENDIU LA UN ADĂPOST Un incendiu puternic a izbucnit, în dimineaţa zilei de joi, 12 ianuarie, la un adăpost de animale din Capitală. Mai multe animale sunt în pericol, scrie Digi24.

INCENDIU LA UN ADĂPOST Şase autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD au ajuns la faţa locului.

Incendiul a cuprins o clădire de pe Şoseaua Petricani din Capitală şi se întinde pe o suprafaţă de 300 de metri. Este vorba despre un grajd pentru animale în care se află cinci lei şi tigri. Primele informaţii arată că animalele ar fi ale Circului Globus.

De asemenea, flăcările au cuprins şi o clădire administrativă.

Pompierii au solicitat intervenţia medicilor veterinari, luând legătura atât cu reprezentanţi ai Circului Globus, cât şi ai Grădinii Zoologice, astfel încât animalele să fie tranchilizate şi mutate din grajdurile cuprinse de flăcări.

Reprezentantul ISU a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri incendiul se manifestă la pereţii clădirii şi la o parte din acoperiş, iar animalele sunt în pericol mai ales din cauza fumului.

ACTUALIZARE: 11 animale, printre care şi doi tigri, porci vietnamezi, pisici și câini, nu au mai putut fi salvate de pompieri. Animalele care au putut fi salvate au fost mutate într-o altă anexă.

Pompierii încă intervin pentru a stinge focul complet. Intervenția pompierilor e îngreunată deoarece nu există nicio sursă de apă în apropiere.

Incendiul ar fi izbucnit care ar fi izbucnit de la anexa de lângă cea în care se aflau animalele. Este vorba de clădirea în care se aflau îngrijitorii animalelor.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA