AcasăActualitate112INCENDIU LA TEATRUL DIN SATU MARE – Magazia de haine, în flăcări

INCENDIU LA TEATRUL DIN SATU MARE – Magazia de haine, în flăcări

DISTRIBUIȚI

INCENDIU LA TEATRUL DIN SATU MARE  În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16:42, pompierii militari sătmăreni au fost anunţați despre izbucnirea unui incendiu la Teatrul de Nord din Satu Mare, la o magazie de depozitare a materialelor textile.

 

Imediat, la locul solicitării, au fost alocate două echipaje de intervenție ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Din fericire, nu au fost victime, însă intervenția a fost îngreunată de o cantitate mare de fum dens și toxic, rezultat în urma arderii materialelor textile din interiorul încăperii, pompierii militari reușind să se apropie de focarele incendiului doar cu ajutorul aparatelor de respirat cu aer comprimat.

INCENDIU LA TEATRUL DIN SATU MARE INCENDIU LA TEATRUL DIN SATU MARE

În urma incendiului au ars diferite materiale textile şi articole vestimentare de reprezentare scenică  şi s-au degradat pereţii magaziei şi o uşă.

 Incendiul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit electric cauzat de un cablu, conductor electric defect ori cu izolaţia deteriorată.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA