AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ INCENDIU LA SPITALUL DIN CAVNIC - 8 echipaje de pompieri...

ACTUALIZARE 2/ INCENDIU LA SPITALUL DIN CAVNIC – 8 echipaje de pompieri și paramedici intervin la fața locului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un inceniu s-a produs în această dimineață la etajul 3 al Spitalului de Psihiatrie al orașului Cavnic. 27 de pacienți au fost evacuați de urgență de către pompierii sosiți la fața locului.

Nu mai puțin de 8 echipaje de salvatori intervin în aceste momente: 3 echipaje cu apă și spumă, un echipaj autoscară, un echipaj de prim ajutor EPA SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș.

Din primele informații, nu există victime.

ACTUALIZARE:

Pompierii au reușit să localizeze și lichideze incendiu în siguranță. Încăperile din spital au fost aerisite. În total, 71 de pacienți au fost evacuați din unitatea spitalicească pe parcursul intervenției.

ACTUALIZARE 2:

Se pare că incendiul s-a produs după ce un pacient cu probleme psihice a fumat într-o baie de la etajul 3 al spitalului. Acesta a aruncat mai apoi țigara în sistemul de aerisire al unității spitalicești.

Din fericire, intervenția pompierilor a fost promptă, iar focul a fost localizat repede și bolnavii au fost evacuați înainte ca incendiul să prindă proporții.

Potrivit primarului orașului Cavnic, pagubele se ridică la aproximativ 10.000 de lei.

VIDEO:

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA