AcasăActualitate112INCENDIU LA FABRICA TAPARO - Zeci de pompieri din patru județe intervin

INCENDIU LA FABRICA TAPARO – Zeci de pompieri din patru județe intervin

spot_img

DISTRIBUIȚI

Incendiu la una din halele de producție ale fabricii Taparo din Târgu Lăpuș. Acoperișul clădirii arde pe o suprafață de 12.000 mp precum și tavanul camerelor de la mansardă. De asemenea, restul clădirii a fost deteriorat.

La incendiul halei de producție situată la intrarea în orașul Tg Lăpuș (localitatea Borcut) intervin pompierii ISU Maramureș cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, și una de intervenție la înălțime, SVSU din zonă (Lăpuș, Copalnic Mănăștur, Cernești), tot cu 5 autospeciale. În sprijin au fost chemați pompierii din județele Sălaj și Bistrița Năsăud și Cluj Napoca.

Incendiul a fost localizat. Se lucrează pentru lichidare. A fost afectată o hală de circa 12.000 mp. Nu sunt victime

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] La hala de producție, situată la intrarea în orașul Târgu Lăpuș (localitatea Borcut), au intervenit pompierii ISU Maramureș cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și una de intervenție la înălțime, precum și SVSU din zonă (Lăpuș, Copalnic Mănăștur, Cernești), tot cu cinci autospeciale. Sprijin au oferit pompierii din județele Sălaj, Bistrița Năsăud și Cluj Napoca, transmite presa locală. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA