AcasăActualitate112INCENDIU ÎN BISTRIȚA – Unei femei de 85 de ani i-a luat...

INCENDIU ÎN BISTRIȚA – Unei femei de 85 de ani i-a luat foc apartamentul din cauza unui televizor (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

INCENDIU ÎN BISTRIȚA  În urmă cu puțin timp un incendiu a izbucnit la o locuință situată pe strada Dragoș Vodă din municipiu. Potrivit proprietarei, o femeie de 85 de ani care era singură în momentul producerii incendiului, acesta a fost provocat de un scurt-circuit la un televizor, scrie Bistrițeanul.ro.

Flăcările au afectat încăperea în care se afla televizorul, arzând mai multe piese de mobilier și o canapea. Femeia a fost scoasă din casă de către pompieri și predată echipajului de prim ajutor SMURD ajuns la locuința femeii, care, mai apoi, a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

La fața locului au intervenit trei autospeciale ISU, dintre care două mașini cu apă și spumă și una pentru lucrul la înălțime. Incediul a fost lichidat rapid, înainte de a se extinde și a cauza mai mult daune.

Pentru a se asigura că nu sunt probleme, la locul incidentului a intervenit și o echipă de la Delgaz Grid, care a oprit provizoriu gazul pe scara în cauză pentru a verifica instalația.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA