AcasăEvenimentUPDATE - VIDEO - INCENDIU DEVASTATOR - O fabrică de mobilă din...

UPDATE – VIDEO – INCENDIU DEVASTATOR – O fabrică de mobilă din Vadu Izei a ars din temelii. 2.600 mp au fost distruşi de flăcări uriaşe

spot_img

DISTRIBUIȚI

IMAGINI AMATOR

Incendiul a fost anuntat la 112 putin dupa orele 16;00 iar mai multe echipaje ale pompierilor din Sighetu Marmatiei si Baia Mare s-au deplasat de urgenta la locul indicat. Este vorba de fabrica de mobila  SC Laguna SA din Vadul Izei. Flacarile s-au extins cu repeziciune astfel incat lupta pompierilor a fost zadarnica.Nimic nu a mai putut fi salvat din ceea ce  a fost fabrica de mobila. Focul inca continua sa mistuiasca fiecare coltisor al  halei unde erau depozitate materialele folosite la fabricarea pieselor de mobilier.

ACTUALIZARE 1:

Din primele declaratii oficiale se pare ca incendiu s-a manifestat pe toata suprafata halei, mai exact pe 2600 de metrii patrati. Alaturi de pompierii din Sighetu Marmatiei si cei din Baia  Mare, la fata locului au intervenit si pompierii din Bogdan Voda. „Deocamdată nu cunoaştem cauza de la care a izbucnit focul. O comisie va analiza totul după stingerea completă a acestui incendiu” a declarat Adrian Sabou, ISU Maramureş.

Din informaţiile de până acum hala era asigurată. Paznicul unităţii nu a văzut decât târziu focul, după ce acesta cuprinsese clădirea. Abia atunci ar fi alertat autorităţile. Pe de altă parte, circa 80 de angajaţi nu se ştie unde vor munci de mâine dimineaţă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA