spot_img
AcasăNews AlertUPDATE - INCENDIU PRISLOP - O femeie o suferit arsuri, 600 litri...

UPDATE – INCENDIU PRISLOP – O femeie o suferit arsuri, 600 litri ţuică şi gospodăria au ars în totalitate. Pagubele sunt uriaşe

spot_img

DISTRIBUIȚI

Din primele informatii se pare ca  incendiul a izbucnit la una dintre anexele gospodaresti ale unei locuinte din satul Prislop, judetul Maramures. Focul s-a intretit cu repeziciune, iar riscul ca acesta sa se extinda si la alte anexe era destul de mare. Disperata sa stinga focul, dar si sa-si salveze o parte din bunuri proprietara gospodariei a suferit mai multe arsuri la nivelul fetei si membrelor. Imediat un echipaj SMURD s-a deplasat in zona pentru a acorda primele  ingrijiri medicale victimei. Si la aceasta ora pompierii Garzii de Interventie „Adrian Marchis” Somcuta Mare se lupta cu flacarile.

Două echipaje ale pompierilor militari s-au deplasat la locul incendiului în localitatea Prislop la gospodăria cu numărul 8. Ajunşi la faţa locului şura ardea în totalitate. Conform ofiţerului de serviciu de la Subunitatea de Intervenţie „Adrian Marchiş” din Şomcuta Mare,  focul a mistuit aproximativ 200 mp din acoperiş, 6 tone de porumb, 600 litri ţuică de prune, 10 tone de fân, o moară cu ciocănele. O femeie a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare cu arsuri la nivelul feţei. Pompierii au reuşit să salveze patru porci. Cauza probabil a izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalaţia electrică a anexei gospodăreşti. Intervenţia a fost finalizată după aproximativ două ore.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA