AcasăEvenimentVIDEO - INCENDIU BAIA MARE - Tată şi fiică scăpaţi ca prin...

VIDEO – INCENDIU BAIA MARE – Tată şi fiică scăpaţi ca prin minune după ce maşina le-a luat foc în mers. Pompierii au evitat explozia: Dacia era pe gaz

spot_img

DISTRIBUIȚI

IMAGINI SURPRINSE CU CÂTEVA CLIPE ÎNAINTE DE SOSIREA POMPIERILOR MILITARI

Echipaje de pompieri militari au luptat cu flăcările care au cuprins un autoturism pe Valea Borcutului din Baia Mare. Incidentul s-a produs în urmă cu puţin iar soferul si fiica acestuia in varsta de 4 ani au reusit sa coboare din autoturism inainte ca acesta sa fie cuprins in intregime de foc. Barbatul a povestit socat ca a simtit miros de fum si într-o clipă a vazut flacarile. A sărit repede de la volan, a luat-o pe fetiţă şi s-au îndepărtat.

ACTUALIZARE:

„Eram în timpul mersului şi am simţit ceva miros, nu de benzină, cum ar arde ferodoul. Am oprit, m-am dat jos, am luat fetiţa de pe bancheta a doua şi imediat o luat foc. M-am speriat că eram cu fetiţa. Nu ştiam ce să mai iau. Actele maşinii nu am apucat să le iau. Maşina era perfectă de funcţionare, azi a funcţionat foarte bine. Am sunat pe şefu şi mi-au spus că toată ziua a mers bine. Maşina este şi pe gaz şi pe benzină” a spus şoferul autoturismului. Oamenii din zonă au sărit să stingă focul dar nu s-au putut apropia. „Erau flăcări şi toată lumea era adunată, dar nu te puteai apropia” spunea un localnic. „Am văzut când o ars. Din casă am sărit. O fost flăcări” a spus un alt vecin. „Detaşamentul de Pompieri Baia Mare a fost solicitat pentru lichidarea unui incendiu. Am găsit un autoturism Dacia Papuc în flăcări. Incendiul se manifesta la compartimentul motor inclusiv la compartimentul pasageri. După lichidare cauza probabilă s-ar putea să fie un scurt-circuit, conductori electrici defecţi” a declarat plt.maj. Florin Sălnicean, ISU Maramureş.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA