spot_img
AcasăActualitate112INCENDII ÎN MARAMUREȘ - Intervenții în forță ale pompierilor maramureșeni în ultimele...

INCENDII ÎN MARAMUREȘ – Intervenții în forță ale pompierilor maramureșeni în ultimele zile

spot_img

DISTRIBUIȚI

INCENDII ÎN MARAMUREȘ  Pompierii militari maramureșeni au intervenit la mai multe incendii izbucnite în ultimele 24 de ore în județ. Astfel, miercuri, 27 februarie, în jurul orei 12.15, două echipaje de stingere de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. de la aceeași subunitate au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la o gospodărie din Vima Mică. La intervenție au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, cu o motopompă.

Incendiul a fost lichidat după circa două ore de luptă cu flăcările. Au ars aproximativ 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn, elemente de mobilier și materiale textile.

În după amiaza aceleiași zile, două echipaje de stingere și unul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit la localizarea și lichidarea unui incendiu semnalat într-un bloc dezafectat de pe strada Electrolizei din municipiu. Au ars circa 150 de kilograme de deșeuri menajere.

Joi, 28 februarie, în jurul orei 01.20, două echipaje de la Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au acționat la stingerea unui incendiu semnalat la un autoturism, pe strada Cuza Vodă din municipiu.

Puțin înainte de ora 3 dimineața, militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au fost solicitați să intervină din nou, de această dată la un incendiu izbucnit la o magazie dintr-o gospodărie situată în localitatea Răzoare. La fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. din cadrul subunității. La localizarea și lichidarea incendiului a participat și un echipaj al serviciului voluntar din localitate, cu o autospecială. Incendiul a fost stins după aproape  cinci ore de luptă cu flăcările. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn, circa trei metri cubi de cherestea, anvelope și materiale textile.

Informații furnizate de ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA