AcasăActualitate112INCENDIATORI ÎN BAIA MARE - Autoitilitara în flăcări din Baia Mare: focul...

INCENDIATORI ÎN BAIA MARE – Autoitilitara în flăcări din Baia Mare: focul a fost pus intenționat. Făptașii, surprinși de camerele de supraveghere

spot_img

DISTRIBUIȚI

INCENDIATORI ÎN BAIA MARE Răsturnare de situație în cazul dubei în flăcări de pe strada Păltinișului din Baia Mare. Dacă în primă fază s-a crezut că focul a pornit de la un scurtcircuit al vehiculului, niște imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă spun cu totul altceva.

Anterior incendiului, pe imaginile video se observă cum două persoane dau târcoale autoutilitarei. La un moment dat, cei doi dispar în lateralul vehiculului, iar focul izbucnește brusc. Se observă cum, imediat după pornirea incendiului, cei doi fug de la fața locului.

Informațiile privind incendierea intenționată a vehiculului au fost confirmate și de reprezentanții ISU Maramureș, care susțin că există dovezi în acest sens.
Polițiștii maramureșeni au deschis o anchetă și încearcă să îi identifice pe făptași. Surse din anchetă au declarat pentru VasileDale.ro că proprietarul dubei incendiate, un băimărean care lucrează în străinătate în domeniul construcțiilor, a fost amenințat în repetate rânduri.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA