spot_img
AcasăActualitateSocialIncasari bune la finante in Maramures (VIDEO)

Incasari bune la finante in Maramures (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor prezentate de Directia Generala a Finantelor Publice Maramures la sedinta de analiza a incasarilor la bugetul general consolidat al statului derulata la Palatul administrativ din Baia Mare, primul semestru din 2013 a fost unul bun comparativ cu perioada similara a anului trecut. S-au incasat peste 591 de milioane de lei, cu aproape 10 procente mai mult fata de acelasi interval de timp din 2012.

Sefului Finantelor Publice Maramures a afirmat ca o crestere s-a inregistrat si la bugetul asigurarilor sociale de sanatate. Cu peste 1 milion de lei fata de prima jumatate a anului trecut. Adica 105,2%. Acelasi procent este valabil si in cazul TVA-ului restituit.
In ceea ce priveste programul de realizari stabilit de Ministerul de Finante pentru structura sa din Maramures pentru luna iunie, acesta a fost realizat doar in proportie de 79,87%.
Directorul Ioan Popa a afirmat ca in perioada urmatoare se doreste sa aiba loc mai multe  intalniri cu agentii economici si administartorii judiciari pentru a vedea unde sunt probleme si pentru a le remedia.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA