spot_img
AcasăNews AlertÎNCĂ UN ÎNCEPUT - Dolha i-a pus crucea, a reînvia-o Bota? PNL...

ÎNCĂ UN ÎNCEPUT – Dolha i-a pus crucea, a reînvia-o Bota? PNL Maramureș, reorganizată de „lupii tineri cu blană de oaie”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Debandada și luptele de putere între așa-zisele „găști” liberale descriu situația ultimilor ani în PNL Maramureș. 

Președinții s-au tot schimbat, promisiunile au rămas la nivel de vorbe, iar cei care au pus pe butuci organizația fie au căzut într-un con de umbră, fie se agață din răsputeri de funcțiile milogite pe la instituții publice.
Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, Ionel Bogdan, tânărul care a candidat la parlamentare sub oblăduirea lui Dolha, împotriva căruia s-a și întors în urma rezultatelor dezastruoase, a anunțat „normalitatea”. Cică, această stare ar fi apărut la PNL Maramureș.
„Biroul Permanent Național al partidului a desemnat o comisie însărcinată cu organizarea alegerilor, condusă de Călin Bota. Acesta a preluat și funcția de președinte interimar al organizației până la alegerile județene. Ne dorim cu toții alegeri transparente, corecte, în urma cărora să avem cele mai bune echipe de conducere în toate organizațiile din Maramureș. Aceasta este șansa noastră de a recâștiga încrederea cetățenilor și de a face din PNL Maramureș una din primele organizații din tara. Am convingerea că vom reuși! Mult succes echipei de organizare a alegerilor!”, a scris Ionel Bogdan.

Vom acorda momentul de liniște necesar reorganizării PNL Maramureș. Cred, însă, că acest moment va fi întrerupt curând de noi lupte pentru putere. Când vrei să reorganizezi o organizație disfuncțională, aflată la pământ, când vrei să câștigi încrederea oamenilor, adică a electoratului… nu pui președinte, nici măcar interimar, un „tânăr” școlit de „dinozaurii” care au început distrugerea organizației, înainte să-i pună crucea Dolha.

Annamaria Somay
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA