AcasăActualitateÎNCĂ UN CAZ DIN SERIA DOREL - Incubatoarele bebelușilor au ajuns în...

ÎNCĂ UN CAZ DIN SERIA DOREL – Incubatoarele bebelușilor au ajuns în tractorul gunoierilor. Se întâmplă la… Fălticeni

DISTRIBUIȚI

Noaptea minţii! Conducerea Spitalului Municipal din Fălticeni a decis ca incubatoarele destinate bebeluşilor născuţi prematur să fie transportate în remorca tractoarelor de la Salubritate! În pregătirile febrile pentru inaugurarea noii maternităţi, la care şi-a anunţat participarea şi Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, nu s-a mai ţinut cont de reguli elementare de igienă.

 

“Vine ministrul, haideţi, repede, totul trebuie să fie gata!”. Aşa a sunat, probabil, îndemnul conducerii de la Spitalul Municipal din Fălticeni, dornică să fie apreciată de ditamai ministrul care va veni mâine de la Bucureşti, pentru inaugurarea noii maternităţi, arată Click.
În criză de timp, incubatoarele pentru nou-născuţii prematur au fost mutate de la vechea maternitate cu tractoarele Serviciului de Salubritate. Vlad Murariu, managerul unităţii spitaliceşti, a explicat că remorca a fost în prealabil dezinfectată, scrie adevarul.ro.

ÎNCĂ UN CAZ DIN SERIA DOREL incubatoare tractor falticeni

„Am mutat nişte aparatură de la vechea maternitate la cea nouă. Întrucât n-am găsit nici o maşină, am solicitat ajutor la Primărie şi am primit acel tractor. Vreau să subliniez că remorca a fost spălată şi dezinfectată”, a încercat Murariu să se justifice. Cătălin Coman, primarul oraşului, a menţionat că i s-a solicitat un mijloc de transport pentru mutarea mobilierului, iar tractorul respectiv, cu care angajaţii de la Salubritate cară mobilier stradal şi echipamente necesare la curăţenia oraşului, a fost mijlocul de transport perfect pentru a muta incubatoarele pentru nou – născuţi. Mai mult, personalul medical nu s-a obosit nici măcar să ambaleze corespunzător aparatura medicală, pentru a scădea astfel riscul de contaminare, şi nici n-a considerat necesar să supravegheze transportul.

Sursă info și foto, respectiv continuarea, AICI.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA