spot_img
AcasăActualitateSocialÎNCĂ SE LUCREAZĂ – 12 kilometri de autostradă noi în România

ÎNCĂ SE LUCREAZĂ – 12 kilometri de autostradă noi în România

DISTRIBUIȚI

ÎNCĂ SE LUCREAZĂ  Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere plătește lucrările pentru următorul lot de autostradă ce urmează a se finaliza.

Lucrările celui mai avansat proiect de autostradă din România, lotul 3 Sebeş-Turda, se vor finaliza luna viitoare. Constructorul încasează 3,7 milioane euro pentru construcţia a 12,45 km din autostrada Sebeş-Turda, lot 3.

Mai exact, Tirrena Scavi SPA Italia, Sucursala Cluj decontează 17,006 milioane lei pentru proiectarea şi execuţia a 12,45 km din lotul 3 al autostrăzii Sebeş-Turda. Conform CNAIR, lucrările pentru cei 12,4 km de autostradă sunt finalizate în proporţie de aproximativ 93%.

Contractul pentru lotul 3 din autostrada Sebeş-Turda a fost semnat în luna mai 2014, lucrările costă  420.51milioane lei, proiectantul celor 12,45 km de autostradă este Aecom Ingieniera SRL, consultant DRDP Cluj, iar antreprenor Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA.

Autostrada Sebeş-Turda face legatura dintre Autostrada A1 şi Autostrada A3. Lucrările sunt finanţate din fonduri europene (85%) şi de la bugetul de stat (15%).

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA