AcasăNews AlertÎNCĂ O LEGENDĂ S-A DUS – Ioan Palko a trecut în neființă....

ÎNCĂ O LEGENDĂ S-A DUS – Ioan Palko a trecut în neființă. A fost jucător și antrenor al „fenomenului Minaur”

DISTRIBUIȚI

ÎNCĂ O LEGENDĂ S-A DUS Ioan Palko, fost jucător și antrenor al Clubului Sportiv Minaur în perioada sa de glorie, a trecut în neființă. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a CS Minaur.

Ioan Palko a jucat pentru Minaur în a doua jumătate a anilor ’70. Acesta a făcut parte, astfel, din prima generație de handbaliști care au îmbrăcat tricoul primului club de handbal din România.

Clubul anunță că, înainte de startul partidei de vineri, 17 februarie – ora 17:00 dintre CS Minaur și Academia de Handbal Minaur, se va ține un moment de reculegere în memoria celui care a fost Ioan Palko.

Ioan Palko (70 de ani) a trecut prin momente delicate în ultimii ani, datorită anevrismului pelvian de care suferea, având artera femurală mărită de zece ori.

”Ioan Palko este un om cu mare greutate în handbalul românesc, a infulenţat ca sportiv U Cluj, Minaur Baia Mare, iar apoi a fost antrenor la toate nivelele, în Baia Mare, Satu Mare, Bistriţa, unde a promovat pentru prima dată o echipă în Liga Naţională. Este un om care a <<ars>>, a trăit la intensitate maximă pentru handbal. Iar aceste trăiri îl costă acum sănătatea”, declara Gheorghe Tadici în urmă cu un an pentru Prosport.
Ioan Palko şi-a petrecut ultima perioadă a activităţii în handbal ca antrenor la CSM Satu Mare, cu care a promovat în 2008-2009.

Știre în curs de actualizare.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA