AcasăEvenimentINAUGURARE | Luna Masaj - Wellness House & Day Spa se deschide...

INAUGURARE | Luna Masaj – Wellness House & Day Spa se deschide azi la Târgu Lăpuș

spot_img

DISTRIBUIȚI

În data de 16 Martie 2022, se deschide în Târgu Lăpuș, pe strada Stadionului Nr. 22, primul salon din județ care oferă masaje autentice ayurvedice și thailandeze realizate de către terapeuți specializați din Nepal.

Luna Masaj – Wellness House & Day Spa este locul ideal atât pentru iubitorii de masaj cât și pentru începătorii în tainele masajului, care doresc să experimenteze tehnici de masaj autentice, realizate de terapeuți experimentați.

O mică afacere de familie, spa-ul de zi Luna Masaj a pornit din pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă bunăstare fizică și psihică.

“Am încercat să creăm o ambianța plăcută, primitoare și relaxantă. Ne dorim că salonul nostru să fie un loc în care nu domnește graba, un loc în care nu totul trebuie făcut la viteză maximă și în care oaspeții noștri pot evada pentru câteva ore din viața trăită pe repede-înainte.

Într-o lume guvernată de viteză, agitație și alergătură continuă, lucrul făcut bine și fără grabă este una dintre valorile de la care a pornit conceptul Luna Masaj: “Am observat că în cele mai multe saloane din România, până și relaxarea se face pe ceas. Masajele oferite la Luna Masaj, diferă față de alte locații din două puncte de vedere: timpul pe care îl acordăm unui client și tehnicile aplicate în sine. La masajul de relaxare spre exemplu, clientul are posibilitatea să aleagă între ședința de 60 minute (minim), 90 min, 120 min și 180 de minute. Am întâlnit multe reacții de mirare pentru simplul fapt că oferim masaje de relaxare de 2 sau 3 ore. După ce au încercat însă, mulți au rămas impresionați de efectele unui masaj corect, au ieșit din sala de masaj parcă alt om”, ne spune Carmen, omul de bază din spatele acestui proiect ambițios.

Luna Masaj – Wellness House & Day Spa te așteaptă cu două încăperi pentru masaj: Full Moon Room și Eclipse Room. Fiecare încăpere este dotată cu saună cu infraroșu, cadă și duș. Salonul dispune și de o zonă de relaxare, în care îți poți trage sufletul când sosești și în care vei fi invitat/ă să servești un ceai după tratamentul de masaj.

Printre tratamentele de masaj oferite regăsim Masajul de Relaxare (clasic), Masaj Deep Tissue, Masaj Thai, Masaj Ayurvedic, Drenaj Limfatic, Masaj Digestiv, Masaj cu Pietre Vulcanice Calde, Masaj Cap & Umeri, Masaj facial cu Guasha, Masaj Trekkers (sportiv), Full Body Scrub și Luna Signature Massage.

Pentru tratamentele de masaj se folosește gama de uleiuri all-natural Naissance. Decizia de a lucra cu Naissance este bazată pe o cercetare amănunțită și o pasiune de peste 15 ani pentru tot ceea ce înseamnă puterea naturii, remedii naturiste și agricultură ecologică.

Uleiurile Naissance sunt uleiuri 100% naturale (producătorii nu adaugă ingrediente sintetice), presate la rece, din plante crescute organic și recoltate în mod etic și responsabil. În plus, toate uleiurile Naissance sunt Cruelty Free & Vegan Friendly, un motiv în plus pentru care am început să îndrăgim foarte mult această marcă.

Uleiurile sunt folosite în diferite blend-uri, create special pentru clienții Luna. Uleiul purtător (bază) este cel de migdale, la care se adaugă uleiuri esențiale Doterra, picătură cu picătură.

Așadar, toți iubitorii de masaj sunt așteptați în noul salon din Târgu Lăpuș, de Marți – Duminică între 11:00 – 20:00, pentru a se bucura de masaje autentice ayurvedice la prețuri accesibile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA