spot_img
AcasăActualitatePoliticÎnainte de încheierea perioadei de ”transferuri” anunțată de Ponta, doi deputați PDL...

Înainte de încheierea perioadei de ”transferuri” anunțată de Ponta, doi deputați PDL au trecut astăzi la PNL!

DISTRIBUIȚI

Deputaţii de Caraş-Severin Gheorghe Hogea şi Valentin Rusu au anunţat, miercuri, în plen, că au demisionat din PDL şi că vor trece la PNL.
Rusu şi Hogea şi-au anunţat deciziile fără a face alte comentarii.

La sfârşitul lunii martie, Sorin Frunzăverde, membru fondator al Partidului Democrat, a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL, urmând să candideze din partea USL pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Caraş-Severin. În plus, la congresul PNL din 7 aprilie, Frunzăverde a fost numit vicepreşedinte al formaţiunii liberale.
Sorin Frunzăverde a fost urmat la PNL de o serie de primari din judeţul Caraş-Severin, dar şi de către senatorul de Caraş-Severin Iosif Secăşan.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, declara, în 2 aprilie, că nu a primit nicio solicitare de demisie din partea celor doi deputaţi PDL de Caraş-Severin, arătând că a discutat cu ei şi că aceştia au spus că încă se mai gândesc şi nu au dat un verdict.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la întâlnirea grupurilor parlamentare ale USL din Camera Deputaţilor, că perioada de transferuri de la putere la opoziţie trebuie să înceteze, precizând că acei aleşi locali care au venit în USL au fost primiţi în urma unei analize.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA