spot_img
AcasăEvenimentÎn weekend, jandarmii montani și salvamontiștii au avut de lucru la Şuior,...

În weekend, jandarmii montani și salvamontiștii au avut de lucru la Şuior, Cavnic și Borșa

DISTRIBUIȚI

Jandarmii montani şi salvamontiştii maramureşeni au fost nevoiți să intervină în două cazuri pe pârtiile de la Șuior și Icona 1, cei care au avut nevoie de ajutor fiind un copil și un adult.

Echipajele mixte formate din jandarmi montani şi salvamontişti au acţionat, sâmbătă, 9 februarie, în jurul orei 13.00, pe pârtia din staţiunea Şuior unde un copil, căzut pe pârtie, acuza dureri la nivelul piciorului. Victimei, V. M., de 13 ani, din Baia Mare, i-a fost acordat primul ajutor şi a fost transportată la baza pârtiei, de unde a fost preluată de către o ambulanţă pentru investigaţii de specialitate.
În aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, echipele mixte au fost sesizate pe pârtia Icoana 1 din staţiunea Cavnic, unde un bărbat acuza stare de rău din cauza unei boli cronice. George G., de 33 ani, domiciliat în Carei, a fost transportat la baza pârtiei, de unde acesta a fost preluat de către o ambulanţă.

Jandarmeria Maramureş a asigurat ordinea publică în perioada 09 – 10 februarie a.c., pe timpul desfăşurării în Borșa a festivalului ,,Serbările Zăpezii”. În timpul acestui eveniment, jandarmii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale participanţilor la manifestarea cultural artistică.
Astfel, în data de 10 februarie a.c., a fost surprins un bărbat, Ilie T., de 30 de ani din Borşa, care a provocat scandal şi a adresat cuvinte jignitoare persoanelor aflate pe pârtia în Complexul Turistic din Borşa. Pentru fapta lui, jandarmii l-au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei.
De asemenea, jandarmii au identificat trei persoane care ofereau spre vânzare diverse bunuri, fără să aibă lista de preţuri afişată. Cele trei persoane au fost sancţionate cu avertismente scrise.
Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA