spot_img
AcasăActualitate112ÎN VIZORUL POLIȚIȘTILOR – 350 de șoferi maramureșeni, verificați în weekend

ÎN VIZORUL POLIȚIȘTILOR – 350 de șoferi maramureșeni, verificați în weekend

DISTRIBUIȚI

ÎN VIZORUL POLIȚIȘTILOR  În perioada 13– 15 iulie a.c. poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş şi Biroului Rutier Baia Mare au organizat mai multe acţiuni punctuale axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză şi a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice. În contextul manifestărilor legate de Zilele Oraşului şi poliţiştii din Seini au fost prezenţi pe drumurile publice pentru prevenirea şi combaterea incidentelor în trafic.

Astfel, au fost supravegheate îndeosebi drumurile cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, au fost oprite pentru verificări 350 de autovehicule care se deplasau pe drumurile din judeţ iar şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 122 455 lei. Ca măsură complementară au fost reţinute 21 permise de conducere, cele mai multe pentru viteză excesivă, şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate pe drumurile publice, au fost constatate 12 infracțiuni rutiere, dintre care şase pentru consum de alcool, cinci pentru conducere fără permis şi una pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică vor fi în continuare prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ  pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză şi pun astfel în pericol siguranţa traficului rutier.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA