spot_img
AcasăActualitate112ÎN VALOARE DE 11.000 DE EURO - Un Audi căutat în Anglia,...

ÎN VALOARE DE 11.000 DE EURO – Un Audi căutat în Anglia, descoperit de poliţiştii de frontieră în Sighetu Marmației

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎN VALOARE DE 11.000 DE EURO Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au identificat și indisponibilizat un autoturism marca Audi A4, în valoare de 11.000 euro. Maşina figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Anglia.

Luni, 11 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației în colaborare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al PF Maramureș au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate din străinătate.

În jurul orei 13.30, ei au identificat pe o stradă din Sighetu Marmației un autoturism marca Audi A4. Despre acesta dețineau date că este căutat de către autoritățile din Anglia și care se afla în posesia cetățeanului român G. S., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

În urma unor verificări amănunţite în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Anglia în data de 20.09.2017.

Bărbatul a declarat polițiștilor de frontieră faptul că nu știa că mașina face obiectul unei infracțiuni.

În urma celor constatate, autoturismul, în valoare de 11.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, confort Codului Penal, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA