spot_img
AcasăActualitate112ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE SEX - Client bătut şi tâlhărit de...

ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE SEX – Client bătut şi tâlhărit de prostituată şi peştele ei, într-un hotel din Dej

DISTRIBUIȚI

ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE SEX Întâmplare ciudată, dar nu fără precedent într-un hotel din Dej. Un bărbat de 47 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud a depus plângere la poliţie, reclamând faptul că a fost tâlhărit în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o prostituată.

Totul s-a întâmplat luni noaptea. Băut bine, bărbatul de 47 de ani a apelat la serviciile unei prostituate de 23 de ani din Hunedoara, dar care „vinde plăceri” pe rază municipiului Dej, scrie Dejeanul.

Cei doi s-au înţeles cu privire la preţul serviciilor oferite şi au mers spre un hotel din oraş.

Cum nu au găsit camere libere, s-au îndreptat spre o altă unitate de cazare, dar pe drum s-au întâlnit întâmplător cu fratele vitreg al prostituatei, un bărbat din Căşeiu.

Acesta i-a cerut surorii lui împrumut o sumă de bani, dar aceasta a promis că îi va da abia după ce va primi plata de la clientul respectiv.

Au căzut cu toţii de acord să meargă împreună la hotelul respectiv, clientul nefiind deranjat de prezenţa celuilalt bărbat.

Odată ajunşi în camera de hotel, prostituata i-ar fi sustras portmoneul bărbatului din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Acesta nu a avut când să riposteze, deoarece a fost redus la tăcere cu pumnul de către fratele vitreg al femeii. Astfel că bistriţeanul a rămas fără 600 de lei şi 150 de euro.

Scăpat din camera de hotel, bărbatul a mers direct la poliţie unde a reclamat ce a păţit. Oamenii legii i-au identificat pe cei doi, fiind acum cercetaţi pentru tâlhărie.

Info

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA