AcasăActualitate112ÎN SIGURANȚĂ – Jandarmii maramureșeni vor asigura liniștea și ordinea publică la...

ÎN SIGURANȚĂ – Jandarmii maramureșeni vor asigura liniștea și ordinea publică la Festivalul „Cum e datina străbună” în Sighetu Marmaţiei

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎN SIGURANȚĂ Jandarmii sigheteni vor fi la datorie pe timpul paradei Festivalului „Cum e datina străbună”, eveniment organizat de Clubul Copiilor din Sighetu Marmaţiei.

Manifestările vor avea loc în 17 decembrie, începând cu ora 12:00.

Parada se va desfăşura pe traseul primărie – centrul oraşului – Centrul Cultural.

Jandarmii vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentelor. Vor monitoriza toate activităţile în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică şi pentru prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice.

Echipajele de jandarmi vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor. Asta pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a manifestărilor.

Persoanelor care participă la evenimentele publice însoţite de copii li se recomandă să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot apela cu încredere la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice. Intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA