spot_img
AcasăActualitate112ÎN PERIOADA CRĂCIUNULUI - Jandarmii maramureşeni au aplicat mai multe sancţiuni mai...

ÎN PERIOADA CRĂCIUNULUI – Jandarmii maramureşeni au aplicat mai multe sancţiuni mai ales pentru tulburarea liniştii publice

DISTRIBUIȚI

ÎN PERIOADA CRĂCIUNULUI, jandarmii aflaţi în serviciu pe raza municipiului Baia Mare au fost solicitaţi să intervină în mai multe situaţii. 

În general a fost vorba de cerşetorie. Persoane apte de muncă au apelat în mod repetat la mila cetăţenilor sau în care unele persoane au tulburat liniştea publică.

Duminică, 24 decembrie, în jurul orei 11:15, o femeie din Baia Mare, aflându-se în faţa bisericii de pe strada George Coşbuc, a apelat în mod repetat la mila publicului.

Cetăţenilor care nu-i dădea anumite sume de bani, le adresa expresii şi cuvinte jignitoare.

În jurul orei 23:40, un tânăr de 19 ani, cu domiciliul în Baia Mare, a sunat la numărul de telefon al Jandarmeriei Maramureş şi a adresat injurii dispecerului de serviciu.

Apoi a sunat şi la 112 unde a vorbit la fel.

Jandarmii, ajunşi la faţa locului, i-au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă apelatului pentru faptele sale.

Luni, 25 decembrie, în jurul orei 05:30, unui 20 ani, din Baia Mare, i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă pentru că în incinta unui local cu jocuri de noroc din Baia Mare, a adresat injurii şi cuvinte jignitoare unei angajate de la acel local.

Marţi, 26 decembrie, în jurul orei 00:20, într-un apartament situat pe bulevardul Republicii din Baia Mare, două femei, una de 44 de ani, cealaltă de 49 de ani, una din Baia Mare, cealaltă din Satu Mare, împreună cu un bărbat de 31 de ani din Sibiu, au tulburat liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă, au adresat injurii şi expresii jignitoare vecinilor şi jandarmilor care au ajuns în zonă.

Celor trei persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cu amendă.

Pe bulevardul Decebal din Baia Mare, în jurul orei 01:10, un cetăţean de 24 ani, cu domiciliul în Baia Mare, a tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă, iar în momentul în care i s-a atras atenţia să înceteze, a început să înjure şi să ameninţe trecătorii.

Acestui tânăr i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă.

Pe strada Iazului din Baia Mare, în jurul orei 05:15, unui tânăr de 20 ani din Baia Mare i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă pentru că a ameninţat cu acte de violenţă un alt cetăţean.

La solicitarea jandarmilor a refuzat să dea date cu privire la stabilirea identităţii sale.

Miercuri, 27 decembrie, în jurul orei 00:50, un tânăr de 18 ani din Baia Mare, aflându-se pe bulevardul Traian, a tulburat liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă.

Totodată a refuzat să dea date pentru a se stabili identitatea sa.

Şi acestui tânăr i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă pentru faptele sale.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA