AcasăActualitateÎN PERIOADA 2-8 APRILIE – Vezi programul spectacolelor de la Teatrul Municipal...

ÎN PERIOADA 2-8 APRILIE – Vezi programul spectacolelor de la Teatrul Municipal Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎN PERIOADA 2-8 APRILIE  Marți, 3 aprilie, de la ora 19.00, ne întâlnim la sala studio cu un spectacol care vă va ține cu sufletul la gură: CRIMA DIN STRADA LOURCINE, de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț.

Atunci când băutura îți ia mințile, jocul închipuirilor s-ar putea să-ți joace feste! A doua zi s-ar putea să descoperi că ești un “criminal”.

 

Joi, 5 aprilie, de la ora 19.00, tot în sala studio se va juca spectacolul AGAMEMNON, de Rodrigo Garcia, regia Bogdan Pălie.

 

Este mai bine pentru tine ca toată viața să te lași asaltat de bunuri de tot felul pentru a-ți crește prestigiul de sine, să intri în supermarket-uri și să ieși de acolo doldora de produse alimentare și odată ajuns acasă să constați că sunt inutile în cea mai mare parte? Tu decizi.

 

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși) 

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00.
*Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA