AcasăActualitateSocialÎN PARCUL „REGINA MARIA” – Hai la joacă cu Asociația Esperando!

ÎN PARCUL „REGINA MARIA” – Hai la joacă cu Asociația Esperando!

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎN PARCUL „REGINA MARIA”   E vacanță, e cald și frumos afară, e timp liber mult, așa că hai să profităm împreună de toate astea! Copiii de toate vârstele de la Asociația Esperando așteaptă copii de toate vârstele din oraș joi, 26 iulie, de la ora 10.30, în Parcul „Regina Maria”, la joacă. Vino să vezi că nu e nicio diferență între copiii cu dizabilități și cei fără dizabilități și că la fel de plini de viață se joacă toți!

Noi o să aducem mingi, jocuri, idei de activități și multă voie bună. Tu adu-te pe tine și adu-ți și prietenii sau familia. Dacă ai și o idee de joc pe lângă, e cu atât mai super. Activitatea este organizată cu ajutorul prietenilor noștri de la Palatul Copiilor, Asociația Team for Youth și Fundația Motivation.

 

*Asociația Esperando este o organizație non-profit a persoanelor cu dizabilități și a părinților copiilor cu dizabilități. Esperando oferă neîntrerupt, zi de zi, din anul 2001, servicii sociale profesioniste, integrate, holistice, personalizate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu afecțiuni/ dizabilităţi fizice și asociate. Acestea includ recuperare, educație, psihoterapie, pregătire pentru viață, activități artistice, manuale și de creație, participare în comunitate. 

Activitățile Asociației pot fi urmărite pe Facebook:  www.facebook.com/asociatia.esperando/

Misiunea Asociației Esperando este de a aduce împlinire vieții celor cu afecțiuni/ dizabilități fizice, înlăturând incertitudinile și temerile legate de viitor.

 

Comunicat de presă Asociația Esperando

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA